Eten & drinken

EG Group is geautoriseerd Texaco distributeur van zowel brandstoffen als smeermiddelen in de Benelux. EG Group werkt samen met prominente merken van derden zoals Subway, Starbucks en KFC. Bovendien heeft EG Group ook eigen merken waaronder LEON en Go Fresh.

“Niets is onmogelijk.” EG Group heeft een ongekende toewijding om klanten een modern retail aanbod te bieden die alle verwachtingen overtreft. Het creëren van een “one stop” retail bestemming die aan meerdere behoeftes van klanten voldoet. EG Group hanteert een zogeheten “multi-brand” strategie voor zowel haar brandstof, convenience als food-to-go aanbod.

Burger King

Burger King, opgericht in 1954, is de op één na grootste fastfood-hamburgerketen ter wereld. De samenwerking tussen EG Group en Burger King begon in 2010 in het Verenigd Koninkrijk. In 2017 breidde EG Group de Burger King-familie uit naar België, waar een aantal restaurants zijn geopend.

Go Fresh

Go Fresh is een eigen bakery merk van EG Group en biedt klanten een plaats om te stoppen, op te frissen en te genieten van een aangename sfeer met een kwaliteitskoffie, een verse sandwich of zelfs een warme maaltijd op een aantal locaties in Nederland.

KFC

Met een geheim recept dat meer dan 75 jaar geleden werd samengesteld, is KFC een internationaal kiprestaurant met een rijke, decennialange geschiedenis van succes en innovatie. De samenwerking tussen EG Group en KFC begon in 2016 in het Verenigd Koninkrijk en is sindsdien gegroeid met het betreden van andere Europese markten, waaronder Nederland.