Eten & drinken

EG Group is geautoriseerd Texaco distributeur van zowel brandstoffen als smeermiddelen in de Benelux. Daarnaast werkt EG Group samen met prominente merken van derden zoals Subway, Starbucks en KFC. Bovendien bieden wij ook eigen merken waaronder Cooplands, Go Fresh, en Cumberland Farms.

EG Group heeft een ongekende toewijding om klanten een modern retail aanbod te bieden die alle verwachtingen overtreft. Het creëren van een “one stop” retail bestemming die aan meerdere behoeftes van klanten voldoet.

EG Group hanteert een zogeheten “multi-brand” strategie voor zowel haar brandstof, convenience als food-to-go aanbod.

Burger King

Burger King, opgericht in 1954, is de op één na grootste fastfood-hamburgerketen ter wereld. De samenwerking tussen EG Group en Burger King begon in 2010 in het Verenigd Koninkrijk. In 2017 breidde EG Group de Burger King-familie uit naar België, waar een aantal restaurants zijn geopend.

Go Fresh

Go Fresh is een eigen bakery merk van EG Group en biedt klanten een plaats om te stoppen, op te frissen en te genieten van een aangename sfeer met een kwaliteitskoffie, een verse sandwich of zelfs een warme maaltijd op een aantal locaties in Nederland.

KFC

Met een geheim recept dat meer dan 75 jaar geleden werd samengesteld, is KFC een internationaal kiprestaurant met een rijke, decennialange geschiedenis van succes en innovatie. De samenwerking tussen EG Group en KFC begon in 2016 in het Verenigd Koninkrijk en is sindsdien gegroeid met het betreden van andere Europese markten, waaronder Nederland.

STARBUCKS

Starbucks is aanwezig in meer dan 80 landen. Het merk is in 1971 begonnen vanuit één enkele locatie in de historische Pike Place Market in Seattle. Starbucks is onlangs uitgebreid naar het vasteland van Europa met winkels in Frankrijk, België en Nederland, waaronder een aantal Starbucks op de on-the-go-locaties in het Nederlandse retailnetwerk van EG Group.

SPAR BAKERY

EG Group maakt sinds 2017 dagelijks vers brood om dit aan zijn klanten te bieden. Via de Spar-bakkerij is er een keuze aan stokbrood, broodjes en andere verse bakkerijproducten voor ontbijt, lunch en diner. Andere producten zijn onder andere een keuze aan dagelijkse benodigdheden, waardoor de SPAR bakkerij een handige locatie is voor dagelijkse boodschappen.

SUBWAY

Vanaf het bescheiden begin van één enkele winkel in Bridgeport, Connecticut, is Subway uitgegroeid tot 's werelds grootste keten van broodjesrestaurants met meer dan 44.000 vestigingen over de hele wereld. De reis van EG Group en Subway begon in 2017 in Nederland ter aanvulling van het bestaande netwerk in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Noord-Amerika.